Pallets

Pallets nodig? Wij leveren standaard assortiment + maatwerk.

De palletafdeling speelt een belangrijke rol in onze onderneming en biedt vele mogelijkheden. Zo verzorgen wij inkoop en verkoop van diverse soorten nieuwe en gebruikte pallets. Van onze palletvoorraad is 90% gebruikt en 10% nieuw. Verder bieden wij pallets met een Heat Treatment behandeling conform ISPM15 en verzorgen wij reparatie van pallets.

Op onze locatie in Schoonebeek hebben wij een grote handelsvoorraad aan pallets. Hierdoor kunnen wij altijd snel leveren wanneer u pallets nodig heeft. Maatwerk behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wanneer u pallets nodig heeft in afwijkende maten of van speciaal materiaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunnen wij uw palletvoorraad ook voor u op- en/of overslaan in onze opslagruimtes. Ook kunt u bij ons terecht voor verkoop van nieuw hout, gebruikt hout en stophout.

Een greep uit het aanbod:EuropalletsChemiepallets (CP) 80×120 en 100x120Vierkante pallets – tweeweg en vierwegKistenOpzetrandenHeat Treatment behandelingIBC’s GitterboxenDekselvatenPlasco

Door inzet van ons eigen wagenpark zorgen wij ervoor dat de pallets snel en correct bij u worden afgeleverd.

Heeft u afvalpallets? Wij kopen ze graag van u in!

Heeft u afvalpallets? Wij halen de lading bij u op en verwerken deze, indien nodig, op onze recyclingafdeling.

Scroll to top